A-Venue heeft binnen het team een expert ter beschikking die gespecialiseerd is in het behalen van rendement op uw vastgoedinvestering. Na het opmaken van een uitgebreid investeringsprofiel worden er voor u enkele projecten geselecteerd die aan uw vooropgestelde criteria voldoen. Door de persoonlijke begeleiding op maat kunnen wij u een optimaal rendement garanderen.

In 2016 heeft de SYUS INVESTMENT GROUP voor A-Venue gekozen als exclusieve verkoopspartner. En dit omwille van jarenlange ervaring en expertise van de Leuvense vastgoedmarkt met oog op rendement en kwalitatieve begeleiding van kandidaat-kopers en kandidaat-huurders.

A-Venue heeft gekozen voor SYUS als partner omwille van financiële stabiliteit, het afleveren van kwalitatieve producten en gekend te zijn als betrouwbare firma met een centrale focus op de residentiële vastgoedmarkt van Leuven.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien u interesse heeft in het aankopen van een onroerend goed in het kader van een investering. Wij maken voor u een gedetailleerde vastgoedplanning op die u begeleidt doorheen het hele aankoop of verkoopproces.

Download voorstellingsbrochure

© 2018 - A-venue - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden